19 juli 2009

Först Luki, sen Nema

I natt sov Lukas över hos oss för första gången. Han ville inte sova i gästsängen utan bäddade åt sig i soffan med massor av kuddar och filtar. Jag hade inget Blixten-örngott som han ville ha men ett vitt med en röd hund på funkade fint. Hunden var Blixten-röd så det var nog en Blixten-hund:) Han somnade efter en hel förpackning av saltapinnar med en ekorre under armen till "101 dalmatiner".

Irma körde en uppskattad klassiker; gick och lade sig i vanlig tid, sov ett par timmar och ville sen va vaken igen. Tog med henne till vår säng när vi gick och la oss vid elva. Klockan två tittade jag på klockan sista gången, då hade vi inte sovit nåt...klockan fyra vaknade hon igen och krånglade. Nästa gång vi vaknade var klockan närmare halv tio. Då gick vi och väckte Lukas i soffan. Irma blev så glad när hon fick se att han var här!

Lunch käkade vi på McDonalds. Midnattssolsrallty var just klart på travbanan så vi såg en hel del coola bilar. (Lukas berättade för Kajsa sen att vi sett bilar som rejsat runt McDonalds:))



När vi körde hem Lukas på eftermiddagen vílle Nemi följa med istället. Trots att Irma var skitelak mot henne - jagade henne och rev, nöp och drog henne i håret - ville hon va kvar och leka. Som tur var stupade Irma isäng redan innan klockan sex så hon fick lite lugn och ro. (Får se om Irma sover en stund o är jättevaken sen ikväll eller om hon nannar för natten. Hoppas verkligen på det senare för jag vill inte ha en såndär masnatt till. Efterssom hon haft feber hela veckan så har det varit såna nätter sen i måndags typ. Man blir rätt trött, stackars alla som har det så jämt!)

Här kollar tjejerna på Irmas nya faviriter - Teletubbies på YouTube. Två sekunder efter kortet togs vänder sig Irma om och hänger sig i Nemis toffs och rycker...suck! Vad gör man med elaka barn? Hon bara skrattar när jag skäller på henne...

Inga kommentarer: