28 december 2009

Liten storfrämmat:)

Idag har vi haft smått besök från Stockholm! Lilla Stella som bara är tre månader kom och hälsade på oss. Irma var lite skeptisk i början men efter en liten stund fick bebisen både pussar, kramar och klappar på huvudet. Mest intressant kanske ändå var Stellas tutte. Vi kom på Irma med att sitta och slicka på den. Vi hade sagt att hon inte fick ha den i nummen, och det hade hon ju inte:)






Dagens treording: Ta kort mej!
Resultatet:

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Lina! Detta e Lisa, inte Hamit. Bara lånar hans google lite nær det ændå døk upp som ett alternativ ;) Ville bara hælsa å sæja God fortsættning till er alla och att Irmalotta e så otroligt søt och att vi får se till så jag får se henne någon gång !!! Har ju inte træffat Erikas yngsta lilla Ida heller :( så ska det ju inte vara men avstånd och tid ær två faktorer som har allt før mycket inverkan. Iallafall så vill jag bara sæja att jag saknar dej och ni ær alltid i mina tankar. Stor Kram från Lisa W.

Lina sa...

Hej Lisa och stort grattis till förlovningen! Hoppas ni hade en trevlig jul och nyår! Jag saknar dig också och hoppas vi får tillfälle att ses framöver! Kram