21 juli 2009

Tisdagskväll: bilar och bebisar

Det har regnat hela dagen. Som tur var kom kusinerna på seneftermiddagen och räddade oss från tristessen. Kajsa erbjöd sig att ta med Irma upp till dem, men jag var bara så glad att att få prata med nån så jag höll kvar dem här istället:)

Först klippte vi ut bilar och små gubbar i skumpapper. Nemi ville ha en bil, tre Nemi-gubbar och en katt. Lukas ville ha en bil, en Lukas-gubbe, en Irma-gubbe och en mus. Så fick det bli:)




När Irma skulle äta kväälssgröt ville alla barnen ha. Så de fick bebismat, med bebissked, och haklapp, och blev matade. Sen fick de varsin tutte och så bar det in till stora sängen för att sova. Irma var rätt trött på riktigt och orkade inte riktigt hänga med på kusinernas bus när hon väl lagt huvudet på kudden. Hon somnade i mitt knä i soffan en liten stund senare. Mysan!
Det var ju längesen Lukas och Nemi hade napp, blev matade, hade haklapp och allt det där så de tyckte att det var rätt spännande att leka bebisar. Tänk att endel ungar faktisk behandlas som bebisar i deras ålder! På riktigt!

Inga kommentarer: