29 februari 2012

Han är här nu!

Elva dagar har han hunnit bli, vårt andra lilla underverk! Han heter fortfarande inte nåt annat än Lillebror, men det passar honom så det är okej. Så länge.

På första bilden är han en dag, eller rättare sagt några timmar. Andra bilden är tagen idag.

16 februari 2012

Som en liten nalle ska han bli

Min mamma är en baddare på att sy, kolla vad som låg i brevlådan idag! Helt underbar och lillebror kommer inte frysa ett endaste dugg när vi åker hem från BB:) Om det är det han oroat sig för så är ju det problemet löst nu och det är fritt fram att joina oss andra som bara väntar och längtar!

15 februari 2012

Vårkänslor

Nu har jag bestämt att det är vår! I alla fall i mitt hus:) Inte så många veckor sedan julen åkte ut men man får suga ut det mesta och bästa av varje årstid! Det har spåtts snö dagarna som kommer och jag räknar kallt med fler bakslag men trägen vinner, eller hur! Förr eller senare måste vintern ge ner för ännu en ljus, härlig vår!

14 februari 2012

Stavgång

Försedd med både stavar och bråddar har jag just pulsat runt åkern i rask takt. Har man inga trappor att springa i så får man ta det som erbjuds! Nu vill jag nämligen gärna att lillebror tittar ut. Alla hjärtans dag är väl en finfin dag att landa på?

Irma hängde med en liiiiten bit, sen satte hon sig ner och vilade. Lika bra att jag fick raca på lite, men när jag kom tillbaka hade hon fått snö i vanten och var ledsen.

Låg vaken inatt med ondskefulla sammandragningar men de klingafe av och jag somnade om efter lite drygt två timmar. Snopet att vakna på morron sen och allt är lugnt och stilla!

12 februari 2012

Vecka 40

Japp, jag klarade femårskalaset igår. Idag har jag en klipptid och den räknar jag också med att klara nu. Sen kan lillebror få komma, dagarna är rätt så långa och jag längtar efter bebisnos.

Irma kom i vecka 40+5 så jag hoppas lillebror bestämmer sig att han vill kika ut liiiite innan bf i alla fall!

10 februari 2012

Små, små kläder!

Tvättar och sorterar små, små kläder! Alla mina bebikläder efter Irma ligger i lådor uppe på vinden och vindsluckan har frusit igen. Känns lite trist att Lillebror hinner växa ur flera storlekar innan det blir vår och mildgrader. Som tur är har jag gulliga vänner som lånat ut och skänkt en massa kläder. Tack snällisar!

Vilken natt!

Vaknade vid sextiden imorse, utvilad! Bara ett par toabesök under natten och inte en enda samandragning. Nu har jag skickat iväg familjen till jobb och dagmamma och myser med hembakta mackor, te, en tänd brasa och nyhetsmorgon.

Längtar tills imorgon! Då blir det femårskalas i Klässbol!

08 februari 2012

Längtar och laddar

Jag tänker att jag verkligen ska njuta nu när jag kan ligga i soffan fram till lunch, läsa tidningar, se på teve, blogga lite, sova en stund, ta en dusch i lugn och ro. Om, antagligen, mindre än elva dagar kommer jag att ha en liten bebis. Då kan man vara glad om man hinner gå på toa innan lunch!