16 mars 2010

Smide


Min nya Darling:) servisen Smide från uppsala-ekeby med 14 talrikar och 5 assietter. Trodde det var för bra för att vara sant när jag hittade dem på secundhand i årjäng. Längst inne i ett hörn på understa hyllan. Fick åka hem till mor och googla innan jag slog till: 320:- Nu åker ikea-talrikarna ur skåpet:)

14 mars 2010

Datavana-mycket god:)


Idag kom moster kajsa med ett dataspel för Irmisar. Mycket populärt!

10 mars 2010

Vilken härlig dag, nanana na na na...


Det droppar från taken, Irma nannar och jag sitter i solväggen med en kopp kaffe och odlar fräknar:) Har promenerat och käkat pannkakor med Titti och snart ska vi åka till årjäng och hänga med mormor! Jag vill vara ledig jämt!

03 mars 2010

Ko- och tiger hus


Till mitt (ja ja Irmas) dockskåp hittade jag en källare på second hand turen. Eller en kottamuu- och kige bostad enligt Irma.

Förmiddagens second hand-fynd


Jag och kajsa kollade in Forshagas second hand status i förmiddags. Här är mina fynd. 75 kronor fattigare men är rätt nöjd. Lampan på bilden har en likadan kompis och de ska bli kul att sätta upp någon gång! Kajsa fyndade värsta coola servisen i massor av delar för 150 kr. Elva kuvert. Jag ska försöka åka tillbaka vid tillfälle, har en servis och en tavla på span.